Ligger och kollar på Undercover Brother. Den är så jäkla skön. Så himla bra film. Ligger och skrattar högt rakt ut åt typ allt! Andreas är tråkig och spelar HON. Dumma.
Igår hade ju vi 1 år och 7 månaders dag, så vi bakade hallonmuffins med vit chokladglasyr. Det blev MUMMA! Hittade receptet på www.kalasgott.blogg.se men ändrade lite på det. Det står på den bloggen under Jordgubbscupcakes med vit chokladfrosting. Ändrade lite på receptet, för det står att man ska baka muffinsen först, och sen ska man ta ut dem och lägga en klick jordgubbssylt i dem. Men jag tyckte inte att det verkade så bra, och så hade jag inte så mycket jordgubbssylt. Så jag tog hallonsylt istället, och la i dem direkt i muffinssmeten. Det blev jättebra!! Och glasyren... Tillsammans blev det bara U-N-D-E-R-B-A-R-T!!!
Lägger upp min version av receptet här, om ni vill veta den andra versionen så besök kalasgott bloggen. Gör det ändå föresten, den är helt underbar!
Här är mitt recept:
2 Ägg
2 dl Strösocker
1 msk Vaniljsocker
2 tsk Bakpulver
4 dl Vetemjöl
3 msk Grädde
100g smält Smör
2 dl Hallonsylt
En skvätt mjölk (Min hemliga ingrediens!)
Vispa ägg och socker poröst. Blanda vaniljsocker, bakpulver och vetemjöl och rör ned det i äggblandningen. Rör ned grädden och det smälta smöret och blanda så att smeten blir slät. Blanda i hallonsylten. Fördela smeten i muffinsformar, gärna isatta i muffinsplåt. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader, ca 15-20 min. Låt muffinsen svalna.
Glasyren
100g rumsvarmt Smör
2 dl Florsocker
300g Färskost
150g smält Vit Choklad
Karamellfärg
Gör så här
Vispa smör, florsocker och färskost fluffigt. Rör ned den vita chokladen och ev. karamellfärg. Vispa lite till så att det blir en jämn och slät kräm. Spritsa, eller bred ut frostingen fint ovanpå muffinsen.
Här är resultatet! Sugig kamera, men dom blev galet goda.
mmmmmmmm<3
Imorgon blir jag förmodligen blond igen :D Frisörtid klockan 9... får se hur det blir :D
Sov gott hörrni
Ciao<3
Igår hade ju vi 1 år och 7 månaders dag, så vi bakade hallonmuffins med vit chokladglasyr. Det blev MUMMA! Hittade receptet på www.kalasgott.blogg.se men ändrade lite på det. Det står på den bloggen under Jordgubbscupcakes med vit chokladfrosting. Ändrade lite på receptet, för det står att man ska baka muffinsen först, och sen ska man ta ut dem och lägga en klick jordgubbssylt i dem. Men jag tyckte inte att det verkade så bra, och så hade jag inte så mycket jordgubbssylt. Så jag tog hallonsylt istället, och la i dem direkt i muffinssmeten. Det blev jättebra!! Och glasyren... Tillsammans blev det bara U-N-D-E-R-B-A-R-T!!!
Lägger upp min version av receptet här, om ni vill veta den andra versionen så besök kalasgott bloggen. Gör det ändå föresten, den är helt underbar!
Här är mitt recept:
2 Ägg
2 dl Strösocker
1 msk Vaniljsocker
2 tsk Bakpulver
4 dl Vetemjöl
3 msk Grädde
100g smält Smör
2 dl Hallonsylt
En skvätt mjölk (Min hemliga ingrediens!)
Vispa ägg och socker poröst. Blanda vaniljsocker, bakpulver och vetemjöl och rör ned det i äggblandningen. Rör ned grädden och det smälta smöret och blanda så att smeten blir slät. Blanda i hallonsylten. Fördela smeten i muffinsformar, gärna isatta i muffinsplåt. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader, ca 15-20 min. Låt muffinsen svalna.
Glasyren
100g rumsvarmt Smör
2 dl Florsocker
300g Färskost
150g smält Vit Choklad
Karamellfärg
Gör så här
Vispa smör, florsocker och färskost fluffigt. Rör ned den vita chokladen och ev. karamellfärg. Vispa lite till så att det blir en jämn och slät kräm. Spritsa, eller bred ut frostingen fint ovanpå muffinsen.
Här är resultatet! Sugig kamera, men dom blev galet goda.
mmmmmmmm<3
Imorgon blir jag förmodligen blond igen :D Frisörtid klockan 9... får se hur det blir :D
Sov gott hörrni
Ciao<3
Kommentarer