torsdag 25 februari 2010

I don't feel like dancing

Vet inte riktigt vad jag har att säga. Matten suger. Eller så kanske jag suger på matte. Iaf så tror jag seriöst att mitt enda G i år kommer att vara Matte c. Gött att veta eftersom det är lagom svårt att komma in på alla jävla djur och naturlinjer efter gymnasiet, men fan jag får leva på hoppet att jag egentligen har det i mig. Mattekunskaperna alltså.

Idag så åkte jag och Andreas in till stan och åt frukost på Fröken Olsson. Aa då menar jag Cafét, inte på någon stackars Fröken som råkade heta Olsson. Det skulle ju vara lite olyckligt om vi helt plötsligt fick för oss att äta vår frukost på just denna Fröken Olsson.
Sedan så promenerade vi långsamt bort mot Östra Hamngatan för att kika in på den Asiatiska livsmedelsaffären som ligger där. Men på vägen så drog en mystisk kraft in oss på Lagerhaus. Där inne så hittade vi mycket roliga saker, men vi fastnade för ett spel kallat Våghals. Det är en "modern version av sanning och konka". En konsekvens är följande:

"Ring upp valfri Kinarestaurang och fråga om de har kinamat. Oavsett vad de svarar ska du säga ÅH FYFAN! och slänga på luren."
Jag säger bara ett ord. U-N-D-E-R-B-A-R-T!

Jo men sen så köpte vi varsin energidryck på livsmedelsaffären jag pratade om. Sedan träffade vi Tobias och Sebastian. Vi tog oss till Bergakungen och hämtade ut 5 biljetter. Till vadå undrar ni säkert nu. Jo det ska jag tala om!


AVATAR 3D!!!
I know Jag gick på den förra veckan med pappa men nu är det nämligen såhär att varken Julia eller Andreas har sett den så då offrade jag mig (Läs: Jag frågade om jag fick följa med när dom skulle se den) med att gå och titta på den med dom. Då hängde Sebastian och Tobias på eftersom dom inte heller har sett den än. Så det blev ju väldigt lyckat.

Sen så lämnade jag Andreas med de andra två pojkarna för att åka hem till Maria. Där fanns en Angelica också. Vi bakade kladdkaka och tittade på Up. Den är väldigt bra, se den.
Sedan kom min mamma och hämtade mig, och sen åkte jag hem till Andreas. Nu sitter jag här och mår illa, vet inte riktigt varför. Ska nog gå och lägga mig snart, en lååång dag imorgon. Som jag för övrigt inte vet hur jag kommer att spendera den....

Jaja, ha en bra Torsdagskväll och kom ihåg att imorgon är det helg!

Ciao<3

Inga kommentarer: