lördag 20 november 2010

Party in the G.O.T.H.E.N.B.U.R.G.

Igår...

Igår så skulle vi förfesta hos Julia och sen gå ut till Trädgårn för att fira att hon har blivit stor flikka. Det var jätteroligt, men det hände väl lite grejjer som inte var lika roliga. Sen var ju jag tvungen att gå hem tidigt för att jag hade tenta tidigt i morse med >.<

1. Vi stod i kön till Trädgårn i 1 timme och lite till i snön och blåsten. Hade inte varit något problem om kön inte hade varit full av dryga jävla människor som trängde sig före i kön, knödde och var allmänt jävliga. Men vi gjorde det bästa av situationen och hade kul :)

2. Vi kom in och hängde av oss jackor och väskor och gick upp på övervåningen för att dansa loss! Vi dansar och har kul när folk börjar knuffas jättemycket! Nu är inte jag helt säker på vad som hände men jag tror att det var en tjej som hällde ut sin drink över Amanda. Avsiktligt eller inte, det vet jag inte. Men dom börjar ju tjöta på varandra ganska mycket, så vi fick ju dra bort dom ifrån varandra. Drama!

3. Julia snackar med tjejerna i fråga. Även här vet jag inte riktigt vad som hände men jag tror att hon frågade om allt var okej och så. De sa att allt var fint och dansade med henne. Sen går dom och hämtar två glas vatten och häller dom rakt över oss! Vem fan gör så? Så Julia säger till killen som var med dom att dom ska lägga av, och han börjar hetsa som fan och säger att han ska slå ner henne och att han ska döda våra killar och grejer. Ännu mer Drama!

4. Så när alla har lugnat ner sig så börjar vi dansa igen och skiter i allt. Och vad händer då? Jo ett as häller ut sin öl över mig! Så jag säger till honom att lägga av, och då skyller han på sin kompis som inte ens höll något i händerna. Jag säger att jag såg honom så han kan bara lägga av. Och han fortsätter att skylla ifrån sig! Allvarligt! Hur omogen kan man vara?

AAARRRGGGGHHHHH jag blir så trött på människor ibland.

Hoppas ni har det bra
Ciao<3

Inga kommentarer: