måndag 21 mars 2011

Framtidsångest.

USCH!

Jag har sån ångest över vad jag vill göra i höst. Jag visste ju! Men bestämde mig för att det inte var det bästa eftersom det inte leder till jobb och då kanske jag står där efter tre år med stora studieskulder och måste plugga till något nytt. FAN! Jag vet att jag vill jobba med djur, men det verkar inte finnas någon bra utbildning. Men funderar lite på att starta eget, har en eller två bra idéer som kan genomföras. Men har jag de pengarna, den tiden, det intresset och den passionen?

Egentligen hade det varit sjuukt kul att bara åka till England och vara barpianist i ett tag, men det är inte lika stort som det var för några år sedan och om jag inte får jobb så är ju det kört. Eftersom min kära bror inte bor där längre så har jag ju ingen backup så att säga.

Nesh vet inte vad jag ska göra. Men stannar jag i göteborg i höst, som jag planerar att göra, så tror jag att jag ska börja i cheer :D om det funkar med min rygg då, men jag mailade en förening nyss och kommer förhoppningsvis få svar imorn. Hoppas det är positivt :D

Men fan jag vill så mycket, har så mycket att ge världen, men det verkar som att världen inte är direkt välkomnande. Men tror att det är så för många i min ålder som nyss har gått ur gymnasiet...

Som jag sa till Gunnar i torsdags, tanken om att hoppa av det här jävla basåret är konstant återkommande i mitt huvud just nu. Fyfan vad jobbigt det är. Det är så jävla tråkigt också! Tur att jag inte gick Natur på gymnasiet, jag hade fått nervöst sammanbrott eller nåt.

Fan får se hur jag gör. Vettefan nu asså.

Ciao<3

2 kommentarer:

Zandra sa...

Bli hudvårdskonsult med mig =D

Sanna sa...

visst är de söta!? :D