tisdag 11 mars 2008

Boys will be boys

hej hej på er alla..öh...*kollar nästa låttitel* waste my time barn! :) 

cp dag med fula kläder har det varit. Jag vaknade en halvtimme för sent och missade spårvagnen på centralen. Jag kom 10 min för sent till skolan och när jag tittade in i klassrummen var det bara människor i den andra klassen där. Jag trodde att jag hade missat något studiebesök eller nåt men när jag hade hämtat min dator och tittade en gång till, så satt dom där. Jag tror jag har blivit blind O.O Men innan dess så hittade jag en Sandra (g0lly.blogspot.com) och Malin där. Dom hade dansat med sin skola, läskigt. Sen kom det massa andra barn från massa andra skolor dit och dansade. Folk som jag kände igen O.O läskigt. 
Mhm och jag hade inte gjort historialäxan så det var också lite läskigt. Jag fick skriva klart fort som f-n! 
Japp helt cp. och sen hade vi cp svenska med cp lärare som inte kan någonting. 

FAST SEN ALLA BARN! DÅÅÅÅ HADE VI MODERNT!!! 
det var roligt :) Efter lektionen så visade jag och julia (jblackpearl.blogg.se) att vi hade lärt oss två lyft som Roby, våran lärare, hade visat oss, och en snurr som vi hade listat ut själva. Då visade han oss ett nytt lyft som går till så hääär. 
en människa ligger på rygg med fötterna i luften som om man ska göra flygplanet med någon. Den andra människan ställer sig med ryggen mot den andra människan och lutar sig mot dennes fötter. Sen slappnar den människan av så att den hänger som en båge på den första människan fötter. Sen i slutet så lutar sig den andra människan bakåt så mycket som det går tills händerna sätter i marken och gör en flickis. 
Det var assnyggt och asballt! Roby sa också att jag och julia ska få göra lite extra lyft i koreografin som några av oss ska få visa upp i sommar. Fast vi vet inte om vi får vara med än men ändå!!
wihii

Men nu är det helt cp igen. Jag pallar ingenting för allting känns fel. inget känns rätt. 

Inga kommentarer: