tisdag 4 mars 2008

Shine

Underbart väder idag igen! Jag mår så bra när det är fint väder! :) Fast skolan är skitjobbig just nu...jag har 7 projektuppgifter kvar att göra till nästa fredag och en historia uppgift till nästa tisdag och matteprov nästa onsdag och NK prov imorgon och NK kursavslut nästa vecka någon gång...Det är asmycket! Och lärarna tror på allvar att vi ska hinna med allt det i skolan. Säkert! 

Idag var det helt okej. Först hade vi projekt och jag jobbade med min text om Rosa Parks som för övrigt ska vara på engelska. Sedan hade vi lunch och den var också helt okej, pasta carbonara wannabee. Sedan hade vi historia och då fick vi en uppgift att skriva om 3 upplysningsfilosofer och sen förbereda oss på att berätta muntligt om en av dem till nästa gång. Sedan hade vi svenska, åt helvete med den! Jag och Julia (Jblackpearl.blogg.se) satt bara och klagade på hennes kritik på våra noveller. Hon kan fan inte vara en lärare! Det första hon gjorde när vi fick tillbaka novellerna var att gå igenom att man ska använda de och dem istället för dom. Men sen när Julia fick tillbaka sin novell så stod det på ett ställe att de skulle stå dom istället för dem. Så störd är hon! GAAAAAH JAG BLIR GALEN!
Men vi hade inte svenska så länge jag och Julia, för vi skulle ha dansprov. Det gick typ cpdåligt! Jag tog fel ben och sträckte inte på mig och bajs! Men sen hade vi lite modernt också, det var roligt. 

När jag kom hem så gjorde jag pannkakor och jag har bestämt mig för att om jag gifter mig när jag är vuxen, så får han göra pannkakor. Åt helvete med det! 

Sedan pluggade jag och tittade på House, grymt program. Nu sitter jag i sängen och ska kolla lite på Scrubs och sen ska jag sova. Har sovmorgon imorgon, skönt :) 

Ha det härligast! Kram Mos

Inga kommentarer: