söndag 24 februari 2008

Fjällen och Sweeney äger världen!!

Japp jag är hemma från en hektisk vecka i fjällen med lite ofrivilliga självmordsförsök och kollektivt mord i backen :) Jag ska lägga in bilder på bilddagboken om vad som hände där, men de två största händelserna där ska jag berätta om. 
Det var en gång en Lisa. En dag skulle Lisa ut och gå med sin hund. Hon gick runt huset som hon hade gjort många gånger tidigare under veckan. Det var bra motion för snön var 1-1,5 meter djup på vissa ställen. Så ser Lisa en grop och tänker att "där kan man nog hoppa ner". Det gjorde Lisa. Då får Lisa en chock. För under snön var det vatten. Så Lisa stod i en grop med vatten upp till midjan och snöytan var kanske en halvmeter upp. Lisa var fast. Lisa kom inte upp. Lisa trodde på allvar att hon skulle dö. Men ödet ville annorlunda. Lisa hittade en plats där snön inte gick sönder. Lisa satte fötterna där emot och ryggen mittemot. Lisa klättrade upp. Lisa överlevde. Men Lisa blev rädd. Det var läskigt. Så barn! Hoppa inte ner i gropar!

Nästa händelse var att Lisa, som inte är så jätteduktig på snowboard, lyckades göra en 180. Och nästan en 360 men Lisa fick inte tillräckligt med fart. Lisa lyckades utan att ramla. Lisa är stolt över sig själv. :) 

Idag åkte jag iväg på äventyr med Angeloo^^ (sockergris.blogspot.com) Vi såg Sweeney Todd O.o

Den var jättebra men så jävla läskig. och sorglig. Men bra! 

Ja men nu ska Lisa sova. Gonatt barn och kom ihåg! Hoppa inte ner i gropar.  

1 kommentar:

Anonym sa...

mos.. jag tror bara det är du som e så dum att hoppa ner i gropar O.O :D
btw så såg jag björn gustavssonXD äääägd XD