torsdag 14 februari 2008

Fjällen imorn!!

Okej nu är jag så himla otålig så jag kan dö!! Jag åker till fjällen imorgon där jag ska utöva den roligaste sporten som finns i heela världen! Om du vet någon sport som är roligare än snowboard, säg till :). Även om man skadar sig så himla mycket så finns det fan inget bättre än när man ramlar i backen, rullar någon meter och sen ställer sig upp av bara farten och åker vidare. Att bara stå högst upp i en brant backe och veta, shit jag kommer åka så jävla fort nerför den här backen, och jag kommer förmodligen åka in i någon oförsiktig turist, men jag kommer klara det, Det är helt jävla fantastiskt!! Jag älskar det!! Även om min bräda är för stor och binningarna på brädan suger fett, så älskar jag det! AMAGAAHD!! 

Stoppa mig innan jag öser ner er med mer info om hur roligt det är att åka snowboard!!

Och tack vare Volkswagen Touran kommer bilresan upp att bli helt fantastisk! Dvd i bilen betyder massa timmar av nördstirrande på turne dvder om McFLY och tecknade filmer om den bästa fantasy/barn (I know i'm a geek) serien som finns! Redwall filmerna ffs! 

Jag sitter och tittar på något jätteskumt om en serie som inte har börjat än...öh...typ...på 5an iaf. Och så smsar jag alla hjärtans dag hälsningar till alla jag känner typ xP hoppas någon mådde bättre av det lilla mmset :) 
Stackars Alexander btw! Han är i trysil och åker skidor. Han ramlade i backen idag och bröt nyckelbenet! Ajaj!! :(

Men nu ska jag sluta..ingen vill typ läsa sånt här xD Om det nu är någon som läser min blogg....

Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram från Mos

Inga kommentarer: