onsdag 27 februari 2008

svenska

Asså seriöst jag hatar min svenska lärare! Vi ska hålla ett argumenterande tal om något som vi stöder. Det är så jävla meningslöst och även om man kommer att hålla många sådana tal i framtiden så är det mycket oftare som man debatterar mot någon annan. Det är fan precis samma sak att debattera mot någon och att hålla ett argumenterande tal! Jag och Sanna (Shannax2.blogg.se) sa det till henne och sa massa saker som att man oftare debatterar mot någon annan. Men ne hur svarar hon? Nej då är det ofta som en person pratar mer än den andra...
Men ofta man får väl fan ansvara för sina egna handlingar? Om man är mån om sitt betyg så tar man plats när det väl gäller. Och som att hon har sådan erfarenhet som lärare! Hon är fan nyexad! Varför är alla nyexade lärare puckon? Min förra mattelärare var också helt knäpp och hon var också nyexad...

Fattar inte varför man anställer nyexade lärare på gymnasienivå. Anställ dom på lägre nivå där det inte märks om dom är puckon eller inte! 

Vet ni vad hennes största förklaring var då? Nej men man håller ofta argumenterande tal på fester. Ofta! Och vi har också lärt oss att mingla. Jag hatar henne!!!


Och jag måste säga att vad har hänt med Madden tvillingarna? Först blir Joel Madden tillsammans med Nicole Richie och sen har det visats bilder på Benji Madden och Paris Hilton...Omg säger jag bara!


Men det ska bli roligt ikväll och träffa alla på församlings hemmet. Vi ska planera påskvandringen för konfirmanderna:) hihi och Philip fyller 17 snart! 1 mars fyller han år! Grattis i förskott till honom :). 

Inga kommentarer: