onsdag 21 maj 2008

Ungdomsgrupp och hej och hå

Idag vaknade jag halv 11. Så jävla gött! Sen gick jag upp och åt frukost och gick ut med hundarna och lite sånt allmänt tjafs. Sen när klockan var 10 över 2 så kommer jag på att jag bara har pyjamas på mig, jag har inte borstat tänderna, jag var osminkad och jag var tvungen att åka 20 över för att hinna med bussen från skrabbe som går 5 över halv. Så jag fick liksom göra allt det hyypersnabbt och sen åka så jag höll på att köra ihjäl mig och sen springa ner till skrabbe. Men jag hann^^ På bussen satt också en jättesöt kille. (Min bror kände en kille som jag var lite kär i när jag var sisådär...8 år. Nu är han ganska ful men det är så att han har en lillebror i min ålder som är jättesöt! Ögongodis tiihii^^) Sen iaf så kom jag fram till skolan där vi övade på dansen till vårt prov/uppvisning. Den är asball och det gick förvånansvärt bra. Sen fick vi öva lite på våra egna grejjer och jag, julia och hanna bestämde oss lite för att göra en moderntkoreografi. Våran historia är lite baserad på Pearl Harbour.

En tjej är huvudsaken i ett bråk mellan två killar. Tjejen(Julia) blir först dragen åt två håll av killarna(jag och hanna) och hanna vinner dragkampen, jag dör typ fast ändå inte. Julia och Hanna snurrar runt och är lyckliga tills Hanna tappar Julia i ett lyft. Då är Jag där och fångar Julia. Hanna hjälper Julia upp och snurrar iväg henne. Sen blir det värsta kampen mellan mig och hanna (typ i 5 sekunder) där jag vinner. Jag lyfter upp Julia i våran wannabee svalan och sen kramas vi och allt är bra.

Fiiint vaaaa?

Sen var vi med lite på dom andras dans till Beep. Den var ball:)
Sen åkte jag hem och var hemma klockan 6. Sen satt jag här och dampade till min pappa gnällde på att jag inte hade varit ute med hundarna. Jag gick ner till havet och satt där tills jag frös och då gick jag tillbaka. Sen åkte jag till ungdomsgruppen och åt glass. Vi pratade om hur vi skulle lägga upp en gudstjänst för de nya konfirmanderna i höst. Det var mys att träffa alla igen^^ (Vi tänker på dig AT)
Sen åkte jag hem och träffade Angeloo på vägen. Vi pratade :) det var mys<3
Så nu sitter jag här med varm saft i handen och bloggar om hur min tråkiga dag varit. Fast den var inte så tråkig för migO.O kanske bara tråkig att läsa om...O.O haha

Nu ska jag gå och lägga mig snart, ska upp tidigt och göra nationella tyska prov imorgon! eeehehehehee...roligt

Vad som däremot ÄR roligt är att Sanna fyller år imorgon! (eller kanske inte om det inte är det får du lov att slå mig, har inte varit uppmärksam....inte tillräckligt iaf....jag ahr mina anledningar^^)

Ha en bra....eh....torsdag får det väl bli...och onsdagsnatt haha <3

aa just det,...Tack för att du finns Angeloo<3

Inga kommentarer: