torsdag 28 augusti 2008

Today the happiness was back

Idag har varit en bra dag.

Jag har ju inte börjat skolan än, dels för att det är ombyggnad på skolan men mest för att alla små ettor ska infinna sig i skolmiljön och gymnasieaoran. Jag börjar den 1:a september och visst, det låter jättehärligt men nu börjar det bli jäävligt segt. Alla andra har ju börjat skolan och jag har inget alls att göra.

Så idag bestämde jag mig för att baka nåt. Jag bakade Choklad och Hallon puffar. Sen bakade jag rulltårta med yoghurtfyllning. Det blev faktiskt väldigt bra. Sen kom mami hem och vi pratade om massa. Sen sa hon apropå ingenting att jag borde ta upp målningen igen. Men jag målar hela tiden så jag tog upp och visade

Två av dom jag målat.

Jag har bara haft en sån inspiration den här sommaren. Jag har målat och spelat och haft mig. Det har varit roligt att upptäcka den delen av mig själv.

Sen åkte jag till Lilleby och gav vattenpipan till Linn och Natta. Sen åkte vi och hämtade Sara och åkte till Oski. Sen satt vi och pratade på lekplatsen utanför hans hus. Det var faktiskt väldigt roligt.

Nu är jag hemma igen och jag fryser. Jag fryser trots att jag är varm. Jag skakar okontrollerat.

"You know, a lot of times I find myself thinking back to that week in Taizé. I find myself thinking about you."

Kanske är det på grund av den kommentaren som jag skakar. Kanske är det därför som det gör så fruktansvärt ont. Kanske är det därför jag gråter.

1 kommentar:

michelle sa...

vadå små jag är inte liten ;)