söndag 23 augusti 2009

Kräftskiva fan :D

Hejsan!

Igår var det kräftskiva hos mig. Mamma och Pappa höll i allt ihop och vi barn var med också. Det var en trevligt kväll, alla barnen blev rätt så packade (med barn menar jag Mig själv, mina bröder och våra respektive, alltså flickvänner/pojkvänner)
Andreas spenderade ungefär 2 timmar vid toaletten samtidigt som han mumlade att han aldrig skulle dricka mer, jag blev kallad älskling av min bror Anders och Thomas skrattade hysteriskt åt en kräfta som hade jättesmå klor. Asså ni som inte kan vara packade i närheten av era föräldrar, jag tycker synd om er, för det är så jävla roligt att vara helt jäkla borta med sin familj! GAAH en upplevelse alla borde dela! :D

Idag ska jag typ ta det lugnt, sista lediga dagen innan skolan börjar -.-'

Fast ikväll ska jag och Andreas, kanske Julia och Simon också, gå på bio :) Det blir antingen Drag me to hell (nejnejnejnejnejintevillsnällalåtmigbestämmafilm!!!) eller Inglorious Basterds (JAJAJAJAMASSAJASNÄLLADENFILMENPLZZZZ)

Så jag ska väl typ...boka biljetter....och kanske....städa...eller nåt.
Kanske drar med Julia ner till havet en stund. Kanske. Medans jag väntar på att pojkarna ska skjuta klart med sina softairguns i skogen -.-'

Japp så...ehm...om ni har nåt tips på vad en liten flicka som jag kan göra en dag som denna så är det bara att höra av sig :)

//Mos

Inga kommentarer: