fredag 21 augusti 2009

Tidig morgon

Hejsan!

Det är massa tidigt på morgonen för en flicka som inte har börjat skolan än. Men ändå är jag uppe. Hur då kan man undra?
Jo för min älskling sov hos mig inatt. Jag gick upp med honom och så åkte han med mamma till kållered station. Därfirån åkte han vidare. Han ville inte äta själv så jag åt med honom. Men jag är så apans trött nu så jag dör typ. Jag har inte sovit bra alls inatt, har haft för hög kudde och legat konstigt så jag är inte utvilad. Ska nog sova lite till innan jag går upp.

Igår shoppade jag skor med Maria. Det var nice. Jag hittade ett par svarta ballerina skor och Maria hittade ett par klackskor. Nice nice. Sen träffade jag Andreas och vi åkte hem till mig. När vi var här så åt vi mat med familjen och vi pysslade ihop en framsida och en baksida till vårt fotoalbum som vi ska göra. Myys<3

Sen vid 10 nånting så gick jag, Andreas och Julia ner till havet och tog ett kvällsdopp. Det var kallt men ganska skönt. Vi satt där nere och pratade ett tag och sen gick vi hem. Jag och Andreas gjorde varm choklad och tittade på Paradise Hotel. Det var en massabra dag<3

Idag ska jag baka två kakor, skriva ut bilderna till vårt fotoalbum, städa, tvätta, diska, gå ut med hundarna och kanske gå på NRJ in the Park. Fast bara om det inte regnar. Isf ska jag äta middag hemma. Andreas med såklart.

Jag älskar dig min lejonkung<3

//Mos

Inga kommentarer: