Fortsätt till huvudinnehåll

Today my heart is empty

Jahopp så var man singel igen

Nu mina vänner ska ni få höra om en pojke som heter....vi kan kalla honom Roger.
Denna pojke är, ur ett kärleksperspektiv, Invalid. Han känner ingenting, han vet inte hur det är att få hjärtat krossat. Denna pojke är en player. En som leker med flickors hjärtan. Han tror dock att han vet vad kärlek innebär. Men nej.

Denna pojke hade en vän som heter...vi kan kalla henne Sarawr.
En dag när pojken smsade med sin vän, frågade denna vän om pojken ville komma hem till henne och kolla på film med två av hennes nyvunna vänner. Pojken undrade vilka dessa två vänner kunde vara. Han fick uppmaningen att gå in på en svensk hemsida som heter....vi kan kalla den fotoskrivboken.se och se efter hennes vänner. Hennes vänner var två flickor som heter.....vi kan kalla dom Angekloo och Mosmjao. Han hittade dom. Han tyckte att den ena såg bra ut. Han sa, visst vill jag det kära vän. De tre vännerna och "jerry" gick hem till Sarawr. Där pratade de om allt möjligt och tittade på en film.

Dagen efter får Mosmjao ett sms från okänt nummer. Det visar sig vara pojken. Dom pratade nu varenda dag. Det gjorde Angekloo och Pojken med. Dagarna gick och dom tre vännerna och "jerry" blev tillslut dom fyra vännerna. Dom gjorde saker tillsammans rätt ofta. Pojken var som sagt intresserad av en av flickorna. Men eftersom hon inte gillade honom tillbaka, gick han på den flickan som tyckte om honom. Och efter en fruktansvärd dag, då han hade varit mycket snäll och tagit hand om flickan, blev flickan kär i pojken. Flickan, som under en längre tid mått dåligt på grund av en annan pojke (som för övrigt är den mest perfekta pojke som FINNS!) mådde bra igen. Pojken fick flickan att glömma av den andra pojken. Trodde hon.

Pojken och Flickan var kära. Pojken och Flickan pussade på varandra. pojken och flickan hade det bra. Sen en kväll när pojken sov över hos flickan, säger han de tre små orden. Flickan blev rädd. Flickan kunde inte säga det tillbaka hur mycket hon än ville. Sanningen var ju att flickan älskade den där andra pojken. Han som var så perfekt. Men hon ville så gärna tycka mer om denna pojken. Så hon sa ingenting. Flickan mådde dåligt. Flickan funderade på att göra slut. Men så sa flickans bästa kompis, den där andra flickan som pojken först hade fallit för ni vet?, vänta lite så får du se. Så flickan väntade. Men hon kunde inte älska honom så som han ville. Men flickan ville inte såra pojken, så hon sa inget. Dagarna gick och pojken blev plötsligt väldigt konstig och började spendera väldigt mycket tid med flickans bästa vän. Flickan tyckte det var konstigt. När flickans kompisar hade sett pojken stå med armen om en annan tjej, då bestämde sig flickan för att prata med pojken. Men pojken ville inte prata med flickan. flickan misstänkte att det skulle ta slut. Men flickan hatar att vara ensam så hon sa dom där tre orden. Hon sa dom fastän hon inte menade dom. Jo hon menade dom, men inte till honom. Men det hjälpte inte. Pojken gjorde slut. På sms. Flickan var förstörd. Pojken ville inte prata med flickan. Men flickans kompisar ordnade så att dom kunde prata med varandra. Då får flickan reda på att detta hade hänt pojken 4-5 gånger detta året. Flickan förstod inte hur en människa kan vara så hjärtlös och omänsklig. För han kunde ju sagt något innan. Liksom.

Nu vill pojken bli kompis med flickan. Flickan sa kanske. Men nu säger flickan nej. För flickan fick reda på att när pojken sov över hos hennes bästa kompis, i samma säng, så hade han haft känslor för henne. Så nu, om pojken läser detta, så kan han ta och DRA ÅT HELVETE! Fast det var rätt bra att dom var tillsammans för flickan insåg att hon älskade den andra pojken. Som man brukar säga, inget ont som inte har något gott med sig. eller nåt.

Så. Nu vill jag....eh....flickan varna er alla för pojkar som denna. Pojkar som är helt missbildade i huvudet. Pojkar som är players. Man mår bara dåligt av sådana pojkar. Dom får en på fall så jävla lätt för dom vet precis vad dom ska säga. Men låt er inte luras! Ni är alla värda bättre.

Till Roger:
Jag hoppas att denna lilla sanning får dig att inse hur lite du egentligen betydde för mig. Du var något jag kunde hålla fast vid när Han inte fanns där. Han är så jävla mycket bättre än dig, du kan inte ens försöka komma upp till hans nivå. Så ha det bra, håll dig borta från mig, mina kompisar och människor jag känner. Du har krossat för många hjärtan redan.

Till er som stöttat mig:
Jag förtjänar inte kompisar som er. Ni är helt underbara och ni förtjänar bättre än mig. Jag älskar er alla av hela mitt hjärta. Dom säger att dom som är dina kompisar i svåra stunder, dom är dina riktiga kompisar. Nu har jag verkligen fått bevis på vilka som är mina riktiga kompisar. Jag älskar er! Det finns inga bättre än ni.

Nu ska jag försöka pussla ihop mitt liv igen. Undrar bara hur det kommer gå Utan kärleksbiten, bästa vänbiten, bästa mentorbiten och föräldrabiten. För det är ungefär det som går åt helvete just nu. Önska mig lycka till :(
Ha en bra måndag<3
P.s förlåt för det långa inlägget, om ni orkar läsa hela är ni duktiga! :O

Kommentarer

Anonym sa…
jag läste hela inläget,, :)

du vet att jag alltid finns här med fast jag är en bit bort...
Anonym sa…
Det går inte att skriva ett bättre inlägg som du gjorde!
och jag hoppas att du mår lite bättre! för som du har sagt själv så är han inte värd dina känslor! och det om den där "andra pojken" ska du va glad att du har! Det är ett minne för livet!
Jag älskar dig och kommer alltid finnas här för dig när du behöver det eller bara känner för att prata! <3

och jag är duktig för jag läste hela inlägget noga ;D

Populära inlägg i den här bloggen

Nu har jag bara mamma kvar. Pappa har somnat in. Kan ni berätta hur man gråter utan tårar? Det kommer inga tårar längre. Men jag har känslan kvar. Pappa skulle i år bli 68 år. Så han blev 67,5 år gammal. Jag saknar honom mycket </3
Hejsan! Nu är min faster Ann här. Hon har varit här i 5 dagar och ska åka hem idag. Vi har varit på backaplan och frölunda torg i helgen. Jag har köpt mycket. Nya skor, ett linne, målarfärg att måla på kläder med, ny nässpray, yoghurt, en ny papperskorg, en ny deo. Det kanske är mer. Snart kommer Thomas ut med sushi. Mmm jag älskar sushi. Med avokado och lax. Det kommer att bli gott. Han har med sig Karin och Ellis. Hon har inte blivit så gammal än så hon kan titta på allt hon är nyfiken på. Som Alvin. Haha när han har varit här är mamma alltid trött. Nu, om jag hinner, ska jag måla. På mitt linne. Det ska vara ett linne med en groda på och så ska det stå MOS. Mitt favoritdjur och mitt smeknamn. Hoppas den blir bra. Imorgon ska jag baka. Cupcakes efter mitt kladdkakerecept. Chokladmuffins med vit chokladglasyr. Vi får se om det blir gott. Kramiz
Hej alla! I veckan ska jag börja passen på Eriksberg. Där jobbar en av mina gamla arbetsterapeuter. Jag ska ha gångpass och handpass där. Men inte på silversmidet. Det har jag fortfarande på Dalheimers. Där håller jag nu på med något hemligt. Hähä nu blev ni nyfikna, va? Jag berättar efter mammas födelsedag. Hähä det är en present till henne. *Gnider händerna mot varann.* Igår gjorde jag soppa och kaka. Det blev gott. Soppan är jordärtskockssoppa. Det är lite vitt vin i. Sen gjorde jag kardemummakaka. Jag hade mycket kardemumma i. Det står 2 tsk kardemumma, men jag höftade. Jag brukar alltid göra det med kryddor. Ska man helt följa receptet så blir det fel. Men igår, när smeten var klar, tog Anders 2 skedar och tyckte att det var onödigt att baka den. Han tyckte att vi skulle ha kvar den som smet, och äta upp den som smet. Tokigt! Idag, om jag hinner, ska jag göra en annan kaka. En kladdkaka med rom i. Eller så ska jag göra en annan soppa. Rostad paprikasoppa. Jag har gjort det en gån