måndag 1 september 2008

Today the sky was dark

Asså ibland blir jag så jävla förbannad på vissa saker och vissa människor. Seriöst. Hur jävla svårt ska det vara att någon gång tänka till?!

Hur svårt skulle det vara att tänka oj hon kanske inte mår så bra av allt detta. Men nej istället för en enkel fråga så antar man massa saker och låter slutpersonen må skit. Slutpersonen i detta lilla drama är mig. Vissa tror inte att jag är slutpersonen men om man räknar på det, vem tror ni mår dåligt för allting? Vem tror ni känner sig skyldig som fan? Vem tror ni sitter och klandrar sig själv i slutändan? Vem är det som sitter ensam och vill inget hellre än att alla ska må bra och att den där hemska ångesten ska försvinna?

Sluta vara så jävla Fake och tänk på andra någon jävla gång. Jag är alltid den som tänker på andra men inte alltid den som får en tanke tillbaka. Det vore snällt om du någon gång kom ihåg att jag finns och jag har känslor.

Jag är fan också människa!

1 kommentar:

axdal sa...

vill att du ska veta att jag tänker och BER för dig varje dag.
jag ser ju dig som min lilla syster som jag bara vill krama om och tycka synd om. men jag bor ju så långt borta för att krama om dig. men jag är snart i götet och då ska jag krama dig tills du skrattar...:)