måndag 15 mars 2010

Helgen

Hej!

Sitter nu och väntar på att maten ska komma. Är huuur hungrig som helst!

Hade inte tid att blogga i helgen, hände så himla mycket! Först i fredags så drog vi iväg till Kungsbacka för att träffa en av Andreas kompisar, Marcus AKA Skalman. Vi åkte till Kba och träffade Skalman, och blev antastade av ett par poliser. Dom kollade i Andreas påse och Sebbes väska, där dom hittade vodka och ett lock öl som dom beslagtog. Inte okej :(

Fast det roliga var att dom tittade lite på oss, mig och Julia dvs, och frågade ifall vi hade något i våra väskor. Vi sa att vi inte hade det, att locket med öl var till oss också. Och dom trodde på oss! Helt galet, dom kände inte ens på väskorna. Då undrar man ju lite hur dom tänker egentligen. Jag vet inte så noga, men hur ofta är det två tjejer delar på ett lock öl med 4 killar? Vi hade iaf 4 cider var med oss i väskorna.

Poliserna fick oss att missa bussen också, och den gick med en timmes mellanrum. Väldigt segt att dom inte kunde köra oss tycker jag. Efter detta så väntade vi på bussen i en timma och åkte sen till Skalman. Vi fick fira hans födelsedag på ett lite nyktrare sätt, med chips, cola, kolor och PS2 spel :P Trevligt var det iaf.

Sen blev vi hämtade inne i stan av min snälla pappa<3 Jag, Julia, Tobbe och Andreas åkte hem till mig och glodde på en film, men somnade strax efter vi hade satt på den. Iaf jag och Andreas.

På lördagen så lagade vi middag, kyckling, klyftpotatis och bearnais-sås (stavning?). Massa gott! Sen spelade vi spel från typ 9 till 4 på natten. Väldigt trevligt.

På söndagen så tittade vi mest på film, först 1408, och sen Skeleton Key. Vid 5 åkte Tobbe och Julia hem, och jag och Andreas åkte hem till honom vid 7.

Väldigt trevlig helg, hoppas nästa blir lika rolig :) Förutom poliserna då förstås -.-'

Nej nu ska jag äta!

Ciao<3

Inga kommentarer: