måndag 8 mars 2010

På kudde av gräs

Så himla irriterad just nu. Vi ska strax ha engelska i två timmar och vi frågade vår rektor ifall vi kunde få gå och köpa kakor till lektionen. Men han mumlade fram någon usel ursäkt om att han inte hade några pengar på kak-kontot just nu. Värdelöst! Så jäkla kasst eftersom dom tjänar så jävla mycket pengar på oss. En friskola får utav staten upp till 160 000 kronor per elev och per år, och utgifterna på oss är inte stora. Till exempel så anlitar dom inga vikarier åt oss, vi äter bara två dagar i skolan och dom låter oss inte köpa ut datorerna så att dom får in pengar ifrån företaget de har leasat dem ifrån.

Det är inte precis mycket som de lägger på vår utbildning heller, det kan det inte vara. För let's face it, lektionerna på denna skolan S-U-G-E-R!

Pallar fan inte mycket mer nu, ska bli så jäkla skönt att ta studenten i maj. Så skönt att slippa denna amatörmässiga skola.

Vi mailade skolchefen som jag sa tidigare, men han har inte svarat än. Om han inte svarar snart, så är det bara ett bevis på att dom inte vågar ta ett snack med oss. Men okej! Det är dom som kommer få dålig reklam!

Tänker extra mycket på min fina älskling just nu som ska ha ett snack med sina föräldrar och skolan. Hoppas att allt går bra, älskar dig<3

Nej nu ska jag förlora mig själv i Sagan om klanen Otori - del 2.

Ciao<3

1 kommentar:

Sandra Jansson sa...

Nej de e inte CP, de e SJUKT! xD