torsdag 23 april 2009

Religiösa fanatiker

Jag läste precis på en killes bdb som jag bevakar. Han skriver helt sjukt grymma texter, och idag tog han upp något jävligt bra.

Jag är kristen, och jag är det för att det är den rätta religionen för mig. Jag är öppen för andra religiösa att diskutera, det är jätteintressant, men som jag har sagt tidigare, om de försöker konvertera mig eller säger att jag är dum i huvudet för att jag tänker så så blir jag rent ut av förbannad.

Jag säger inte att kristendomen är rätt för alla, den är rätt för mig, punkt slut.
Jag blir bara arg när religiösa fanatiker börjar yadda om hur dålig världen är. Nu pratar jag om en Baptistkyrka i USA som är extra galen. Och jag pratar om ett speciellt fall. Ett hatbrott.

Matthew Shepard var en helt vanlig kille som gick på University of Wyoming som vilka andra ungdomar som helst. Han blev attackerad 1998 av några andra ungdomar. Han blev fastbunden och misshandlad med en pistol. Han blev då inte skjuten, han blev slagen. Han dog senare av skadorna. Han blev misshandlad, torterad och mördad. De andra ungdomarna gjorde detta för att han var homosexuell. Men själva brottet slutar inte här. På en hemsida (godhatesfags.com) dök det snart upp texten "Matthew Shepard has been burning in hell for X days". På hans begravning dök det också upp människor som skrek vilken syndare han var.

Bara detta gör mig fly förbannad. Hur fan kan man gå till en mördad människas begravning, där hans familj och vänner står och sörjer, och skrika ut vilken dålig människa han var, hur bra det är att han är död? Hur fan kan man leva med sig själv efter det?

Jag kan nog aldrig riktigt förstå hur en tro eller övertygelse kan vara så stark. Jag tror inte så starkt, jag tvivlar ibland. Jag är inte helt övertygad om att Gud finns. Men det verkar ändå rätt för mig.
Fyfan för det också att de tycker att alla borde bli behandlade lika, alla borde bli älskade för den de är. På den här länken:

http://www.youtube.com/watch?v=mJlzHpMiXg8&feature=related

Sitter de alltså i soffan och säger att de känner sig orättvist behandlade för att ingen lyssnar på dem. De undrar vart lika behandling har tagit vägen.
Men tjena, en jävla hycklare ni var då.

De säger alltså att alla borde vara lika värda, men de säger också att homosexuella och deras förespråkare, eller människor som accepterar dem, kommer brinna i helvetet. De förtjänar inte att få leva.

Om alla borde vara lika värda, vad fan räknas homosexuella som då?

Sen har jag tänkt på en sak. Om Gud gav oss den fria viljan så borde det ju finnas en tanke bakom, eller hur? Om han säger att saker är fel att göra och shit, då skulle han ju inte gett oss den fria viljan från början. Det verkar ju jävligt efterblivet. Och om han vill ge oss en chans att göra det "rätta" så säger jag FUCK THAT

Låt mig brinna i helvetet då. Jag gör hellre det i en evighet än att leva i den här världen med människor som tänker så.

Jävla idioter, spräng bort dom jävlarna

Inga kommentarer: