söndag 19 april 2009

Shoppinghelg

Japp jag har haft en helg fylld av shopping. Fast det har bara varit en dag med shopping, de andra två dagarna tittade vi bara lite. Jag åkte med Andreas och Thomas in till Allum i fredags och kikade lite men det blev inte så mycket för Thomas skulle hem strax efter. Sen på fredag kväll så var det massa fester överallt men vi tänkte att det var mysigare att bara stanna hemma så vi tog en tripp till Maxi för att handla lite smått och gott för kvällen. Vi åt pizza, sombreros, nachochips som jag inte kommer ihåg namnet på och Digestivechoklad :)

Ja vi är tjocka och ja vi är stolta över det :)

Vi tittade på Coach Carter. Den var aaasbra! se den! NU!

I lördags åkte jag och älsk in till Allum igen för att shoppa det vi inte hann på fredagen. Det blev ett par jeans från Cubus, ett par jeansleggings från Vero Moda, ett par spetsleggings och ett linne från JC och en hårinpackning från Lindex för min del. Andreas hittade en svart tjocktröja på JC och även två t-shirtar som var jättefina men han hade inte pengar till dom och hans mamma är dum så han får köpa dom någon annan dag.

Bilder....Nja inte den här gången. Dålig kvalité med photo booth och ingen sladd till kameran. Så en annan gång :)
Från Fredag fer sure!

Jo för serni, det är en lite flicka som fyller 17 år på fredag. Den 24/4 alltså. Men jag har redan hittat 5 personer som har glömt av så äsch det får bli lite fika med familjen och sen skulle nog jag och älskling hitta på nåt. Kanske äta middag eller gå på bio. Min älskling<3

Nu ska jag in i duschen, men vi hörs imorn :) Då äre grattishälsningar på gång ska ni se!

Puss<3

Inga kommentarer: